Night Of The Eagle

Night Of The Eagle

Line-up

C-Bass

C-Bass, reeds een vaste waarde in het Brugse uitgaansleven, behaalde in de zomer van 2015 de 3e plaats in Vlaanderens grootste DJ contest, MNM Start to DJ. Zijn handelsmerk? Extreme sfeerbrengers en de laatste hitjes, hoe luider het publiek te keer gaat, hoe geslaagder zijn avond. Veel stem zal er de dag nadien niet aanwezig zijn…

(MNM, Elements Festival, …)
EOTN

Na een fantastisch 2015 hoopt Eagle Of The Night zijn muzikale droom dit jaar verder te zetten. Voorlopig verblijft hij nog in zijn blokhol, maar op 27 februari strijkt hij opnieuw neer in A-Town. Gekend om zijn vlotte mix van de beste house, commerciële muziek, ultieme klassiekers en alles er tussen in, belooft zijn set een knaller van formaat te worden.

(K-Town Festival, Chiroine, …)
Jonezy

Jonezy, aka Jonas Desmet, is gekend in de streek dankzij enkele legendarische passages als Peppi & Kokki. Zijn Kokki laat hij deze keer thuis (lees: in Risoul), maar onder het motto “sorry voor de scheefheid” komt hij Night Of The Eagle op gepaste wijze afsluiten.

(Discotheca, Backdoor, …)
MG-Yorck

Met MG-Yorck hebben we opnieuw een Brugse Dj aan de decks. De laatste jaren staat hij aan de basis van heel wat mashups en edits wat zijn sets telkens weer opnieuw tot een nieuw geheel maakt. Verwacht je aan een mix van de heetste commerciële dansplaten.

(MNM, Beachland, …)

Ook benieuwd naar deze?