Night Of The Eagle PART 2

Night Of The Eagle PART 2

Line-up

C-Bass

Dankzij zijn 3e plaats in Vlaanderens grootste DJ contest, MNM Start to DJ, is C-Bass sinds de zomer van 2015 niet meer weg te denken uit de DJ scene. Met meer dan 100 feesten de voorbije maanden, vindt hij nauwelijks nog een gaatje in zijn agenda. Na zijn topset op de eerste editie van Night Of The Eagle kon een vervolg onmogelijk uitblijven. Verwacht je opnieuw aan extreme sfeerbrengers en de laatste hitjes.

(MNM, BoardX, …)
Hosdez

Handen in de lucht voor de volgende top DJ, the one and only mister Hosdez. Als resident DJ in de Viking (ODK/Gent), Tam Tam, Culture Club, etc. is hij onmogelijk weg te denken uit het studentenleven. Daarnaast speelt wij wekelijks de grootste fuiven over het hele land volledig plat. De Mi Morada kan maar beter een goede verzekering nemen want het dak gaat eraf. 

(Stu Bru, Bal der Bals, …)
MagiK

Klaas Lambrecht, aka Turntablism, wordt gezien als een enorm DJ talent uit Tielt. Hij is nog maar 15(!) lentes jong, maar beschikt nu reeds over een lijst referenties om U tegen te zeggen. Naast enkele DJ-sets in de Carré, kon je hem ook al meerdere malen horen op de nationale radiozender MNM. Dat je deze klepper niet mag missen, staat nu al vast!

(MNM, Carré, …)
Night Of The Eagle Part 2 - 1
Night Of The Eagle Part 2 - 2
Night Of The Eagle Part 2 - 3
Night Of The Eagle Part 2 - 4
Night Of The Eagle Part 2 - 5
Night Of The Eagle Part 2 - 6
Night Of The Eagle Part 2 - 7
Night Of The Eagle Part 2 - 8
Night Of The Eagle Part 2 - 9
Night Of The Eagle Part 2 - 10
Night Of The Eagle Part 2 - 11
Night Of The Eagle Part 2 - 12

Ook benieuwd naar deze?