Night Of The Eagle PART 4

Night Of The Eagle PART 4

Line-up

C-Bass

We kunnen er niet langer omheen. We kunnen het niet langer ontkennen. Night Of The Eagle, PART 4 wordt ook zijn 4de editie. Hij verdient de titel meer dan wie dan ook. Handen in de lucht voor onze absolute resident DJ, C-Bass! Zijn snelle mix van hedendaagse plaatjes aangevuld met ultieme party classics, bezorgden hem het bronzen plak in MNM Start to DJ! 
Are you ready for another C-BASSSSSSS?

(MNM, Kokorico, ...)
Mafari

Aangezien de orkanen onze vriend Basile, aka Deejay Dope, langer in de VS houden, hebben we noodgedwongen iemand anders moeten zoeken. Maar geen nood, een meer dan waardige vervanger zal de Mi Morada in stijl komen afsluiten. Doorgaans vind je hem terug in De Coulissen Gent, Tam Tam Gent, de Vagant, Studentencafe Pallieter, enzovoort. Nu zaterdag zakt hij af naar Avelgem voor een set van formaat! Give it up for Mafari!

(Tam Tam Gent, De Coulissen Gent, ...)
MagiK

De naam ‘Turntablism’ zal jullie vast en zeker bekend in de oren klinken. De voorbije 2 edities konden jullie reeds genieten van zijn heerlijke beats. Sinds kort draait Klaas onder een nieuwe alias, namelijk MagiK. Verwacht jullie aan een stevige mix van deze altijd nog maar 16(!) jarige Tieltenaar.

(Q-music, Carré, ...)
Miss Charlie

Na drie pogingen om haar in Avelgem te krijgen, is het eindelijk gelukt. We presenteren jullie met trots de eerste vrouwelijke DJ op Night Of The Eagle, Miss Charlie. In haar eerste levensjaar als DJ, wist ze onmiddellijk een setje te verzilveren op Studio Brussel. Niet veel later won de Brugse DJ de ene na de andere contest. Mi Morada, be prepared!

(Studio Brussel, BoardX, ...)

Ook benieuwd naar deze?