Night Of The Eagle: XXL PART 5 edition!

Night Of The Eagle: XXL PART 5 edition!

Line-up

C-Bass

De volgende DJ kennen jullie ondertussen allemaal. Hij is er van de allereerste editie bij. Zijn reactie toen hij las dat Avelgem hem opnieuw verwachtte, spreekt voor zich. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan the one and only C-Bass. De referenties zijn ondertussen eindeloos. Er is geen plek in Vlaanderen waar ze hem nog niet kennen. Wat een held! 
Tot de 24ste maart C-BASSSSSSS.

(MNM, Klub XIII, ...)
Deejay Dope

In september hielden de orkanen hem nog vast in de VS. Hierdoor moest hij noodgedwongen zijn set op Night Of The Eagle annuleren. Maar 24 maart komt Basile, aka DEEJAY DOPE, dit meer dan goed maken. In de week vind je hem in Gent, tijdens het weekend in Oudenaarde en omstreken. Verwacht jullie aan een afsluiter van jewelste.

(Lescobar, Lucky7, ...)
EOTN

Ps. EOTN komt ook!
Hij zal niet 1, niet 2, maar 3 keer het beste van zichzelf geven. En dat doet hij niet alleen. Verwacht jullie aan 3 geweldige B2B sets samen met Miss Charlie, Jellousy & C-Bass. Deze willen jullie echt niet missen. 24 maart, Mi Morada Avelgem!

(Dance-D-Vision, K-Town Festival, ...)
Jellousy

De laatste guest DJ is opnieuw een absolute topper. Voorbije zomer wist hij met het bronzen plak te gaan lopen tijdens Vlaanderens grootste DJ contest, MNM Start to DJ. Zijn carrière kreeg een stevige boost en sindsdien mixt hij zich met een razende vaart van party naar party. We zijn dan ook trots om hem in A-Town te mogen verwelkomen. Give it up for Jellousy!

(MNM, Floland, ...)
Miss Charlie

Van Studio Brussel tot alle uithoeken van West-Vlaanderen, ze houdt van een pintje, mixt alle hitjes aan elkaar. Op de vorige Night Of The Eagle was ze reeds aanwezig. Vanuit het verre Brugge komt ze maar al te graag terug naar Avelgem, give it up for Miss Charlie.

(Studio Brussel, Jeugdfeesten Gullegem, ...)
Night Of The Eagle Part 5 - 1
Night Of The Eagle Part 5 - 2
Night Of The Eagle Part 5 - 3
Night Of The Eagle Part 5 - 4
Night Of The Eagle Part 5 - 5
Night Of The Eagle Part 5 - 6
Night Of The Eagle Part 5 - 7
Night Of The Eagle Part 5 - 8
Night Of The Eagle Part 5 - 9
Night Of The Eagle Part 5 - 10
Night Of The Eagle Part 5 - 11
Night Of The Eagle Part 5 - 12

Ook benieuwd naar deze?