EOTN

Louis Vanhaesebroucke, aka EOTN, is een 28-jarige DJ geboren in Kortrijk. Door zijn liefde voor muziek besloot hij op 15-jarige leeftijd zijn eerste stappen te zetten in de DJ-scene. Enkele jaren oefenen en heel wat privé feestjes later, ontstond Eagle Of The Night.

Plots ging het allemaal heel snel en voor hij het goed en wel besefte, won hij de ene na de andere DJ-contest met als kers op de taart een DJ-set op de Mainstage van K-Town Festival. De poorten naar het Kortrijkse en Gentse studentenleven gingen open. Het leek haast onmogelijk dat het hierbij zou blijven en inderdaad, al snel kwamen verschillende jeugdbewegingen en studentenclubs aankloppen voor hun galabals en fuiven.

Na vier geweldige jaren, gooide Eagle Of The Night het roer om en ging hij verder als EOTN. De naam werd dan misschien korter, maar de sets werden alleen maar BIGGER en BETTER. Het eigen party concept 'Night Of The Eagle' ontstond waarbij collega-DJs samen met EOTN steevast de zaal laten trillen op zijn grondvesten.

Dus, ben je op zoek naar een Allround Party DJ die staat te springen om je een cocktail te serveren met als ingrediënten een mix van genres, een resem oude en nieuwe hitjes en elke party klassieker die je wil horen? Dan ben je bij EOTN aan het juiste adres!

LOUIS VANHAESEBROUCKE

Louis Vanhaesebroucke